Mijn verhaal de aanzet van Lactosefree.NL

Het moet ergens halverwege Mei 2012 zijn geweest dat ik na onderzoek in het ziekenhuis (waterstofademtest) er achter kwam dat ik lactose intolerant ben. Op dat moment was ik 15 jaar en zat net in mijn laatste jaar van het VMBO-T.

Hoewel de constatering pas officieel op mijn 15e was vermoed ik achteraf dat ik al langer intolerant moet zijn geweest. Als puber had ik al veel last van mijn darmen. Achteraf gezien kan ik zeggen dat het klachten waren van een lactose intolerantie.

Voor toen heb ik het laten rusten. Maar toen de periodes met klachten bleven terugkomen ben ik toch maar naar de specialist gegaan. Gelukkig maar want die kon vertellen dat het lactose intolerantie was.

Over Lactosefree.nl

Ondanks dat het voor mij raar klonk dat het drinken van melk voor problemen kon zorgen, heb ik mijn eetpatroon aangepast. Vanaf dat moment ben ik lactosevrij gaan leven. Nu 7 jaar verder wil ik via deze website lotgenoten helpen met mijn ervaring.

Op de website kan je allerlei artikelen verwachten over lactose intolerantie, de darmgezondheid en alles wat met lactosevrij leven te maken heeft.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00